Formanden har ordet

"Hamlet er et sted

hvor der er ro og fred
folk de går og kommer
vinter vår og sommer
her er atmosfære
her er rart at være
og vi håber på vi ses igen!
"

Kirsten Olsen

Ingen Pettigrør her!

Verset ovenfor er skrevet af Ole John Hansen, som er musiker på Cabaretholdet. Vi møder jo mange mennesker hver dag til de mange aktiviteter, vi hver især deltager i. For at sige det som det er, vi har aldrig flettet pettigrør her på Hamlet. Ikke fordi der er noget i vejen med det, men alligevel er der nogen, som bruger det som undskyldning for IKKE at komme på Hamlet.

Kom og besøg os og få mere at vide.

Jeg vil opfordre dig til at besøge os på en hverdag mellem 9:00 -15:15. Så vil den vagthavende vise dig rundt og bagefter tilbyde dig en kop kaffe, og du kan spørge om alt det, du vil vide. Du får materiale med hjem at læse i, så du i ro og mag kan tænke over, om du bliver vores næste medlem.

Hvordan har vi det så med hinanden?

For mig betyder sammenholdet alt, og det betyder igen at Centerrådet skal vise dig vejen med venlighed, imødekommenhed, tillid og gerne med humor. Gør vi det, vil det sprede sig som ringe i vandet og skabe en god atmosfære på hele Hamlet. Ofte ser vi, at et medlem blomstrer op igen, efter måske at have været alene i lang tid,. Det er dejligt at se, og det er noget af det, vi glæder os mest over.
 

Fælles arrangementer.
Med til sammenholdet hører, at vi mødes en gang om måneden i Cafe Rundingen til dans og musik. Du kan komme til Bingo med gode præmier, vi ser de store begivenheder i TV med kaffe og kage til og nogle af grupperne har fællesspisning om aftenen, Vi opfører Cabaret hvert forår, og vi samles til den store Julefrokost inden Jul, vi har Påskefrokost Påskedag og en ekstra Julefrokost 2. Juledag for dem, der har brug for det.

 

Og måske mere til.
Alt det her gør at vi mødes på tværs af alle grupperne, vi får nye venner, har nogen at tale med, nogen at gå i biffen eller i Tivoli med. Du bestemmer selv, og så sker der det, at man får det bedre, det breder sig som ringe i vandet.

Det er lige præcis det der er det GODE ved Hamlet,
 så hjertelig velkommen i vores hus.


Mange hilsner fra

Kirsten Olsen

Klik her og se, hvordan du bliver medlem
.